Onze theaterkassa is tot 19 augustus gesloten. Bestel eenvoudig jouw tickets via deze website!

Programma

Brabantse Kost

Foyerconcert

Brabantse Kost

Neem een bak koffie, een pilsje of wijntje en geniet van een gezellig Brabants onderonsje met Brabants dialect, Brabantse lekkernijen, humor en vooral muzikanten uit de regio. De regie is tijdens deze middag in handen van Jetteke Hendriks.

Deze middag wordt gevuld met de band ‘Op Zoek Naar Johan’, die op zijn ‘Algemeen Beschaafd Brabants’ kleine akoestische folkliedjes afwisselen met stevige Country-blues. Vervolgens spelen de drie onbesuisde Brabantse Mannen van Achterom met hun prachtige mix van muziek en humor.

Op Zoek Naar Johan
Je hebt van die liedjesschrijvers die een rechtstreekse verbinding lijken te hebben tussen hart, handen en stem, waarmee ze gevoelens zonder filter in tekst en muziek omzetten. Martijn Kuijten is zo’n singer-songwriter. Met zijn band Op zoek naar Johan speelt hij kleine akoestische liedjes en country-bluessongs (Brabicana) die één ding gemeen hebben: een goed verhaal. “In het Brabants omdat dit dichter bij mijn gevoel ligt of gewoon omdat ons mam dan ok een keer verstaat wa ik zing,” aldus Kuijten.

De Mannen van Achterom
Met herkenbare hilarische scenes, prachtige liedjes en een mooie – ja het mag weer – moraal, ontmoeten de Mannen van Achterom hun publiek. Om het mee te nemen in hun leven dat niet altijd, maar gelukkig nog vaak genoeg over rozen gaat. Luc de Graaf, John van der Sanden, Maarten van der Zanden speelden ruim vijfendertig keer Achterom. Een debuutvoorstelling waarin de drie heren met een heerlijk gevoel voor humor verhalen vertelden, scenes speelden en prachtige liedjes zongen. De reacties van het publiek en theaterprogrammeurs waren zeer positief. Tijd voor een vervolg…

14:00 uur: aanvang
15:00 uur: Op Zoek Naar Johan
16:30 uur: De Mannen van Achterom

www.demannenvanachterom.nl
www.wijzijnopzoeknaarjohan.nl

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via Facebook en Instagram.

Sluiten