Veilig naar de Ruchte!

Nu de deuren van de cultuursector weer geopend zijn, kijken theaters, cultuurhuizen en filmzalen er weer naar uit om hun bezoekers te kunnen verwelkomen. Hierbij staan uiteraard de veiligheid en de gezondheid van de bezoekers, maar ook die van de medewerkers en van de artiesten voorop, ook na corona!

Naast de geldende RIVM-richtlijnen zoals duidelijke looproutes, sociale afstand, mondkapjes, desinfectiezuilen en nieuwe ventilatienormen bieden wij samen met Koninklijk theater Carre uit Amsterdam als eerste in Nederland voortaan nog een extra laag bescherming: namelijk, de plaatsing van desinfecterende UV-C armaturen die de lucht permanent zuiveren terwijl er mensen aanwezig zijn. Een recente studie heeft namelijk aangetoond dat de Philips UV-C upper air-armaturen een doeltreffend middel zijn om SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, onschadelijk te maken. Deze UV-C-armaturen inactiveren binnen 10 minuten 99,99% van SARS-CoV-2 in de lucht en na 20 minuten was het virus zelfs afgenomen tot een niveau dat niet meer waarneembaar was.

In de Ruchte worden 23 UV-C-armaturen vakkundig geïnstalleerd in de foyers, vergaderzalen en de gangen. Zo worden de events, congressen, vergaderingen en voorstellingen voortaan veel veiliger en meer corona-proof georganiseerd.

Met deze UV-C armaturen zijn wij helemaal klaar voor de toekomst.

De Ruchte
Veilig & Vertrouwd!

 

Wil je hier alles over weten?

Neem dan een kijkje op:

Een schone lucht in elke ruimte

 

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Sluiten