Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via onze contactpagina.

1 – Openingstijden:

Zijn jullie bereikbaar?
De Ruchte is op dit moment gesloten! Omdat we de veiligheid zoveel mogelijk willen waarborgen vragen wij je bij voorkeur om je vraag te stellen via 0493 44 11 44 of info@deruchte.nl.

2 – Geannuleerde voorstellingen:

Nieuwe maatregelen?
Naar aanleiding van de meest recente persconferentie moeten we alle komende theater- en filmvoorstellingen voorlopig verplaatsen. Voorstellingen worden zo snel mogelijk verplaatst. Ticketkopers krijgen via de mail bericht zodra er meer informatie bekend is. Dit kan soms snel gaan, maar soms ook een aantal weken duren.

Bekijk hier een kort overzicht van de statussen van onze geannuleerde voorstellingen:

Status voorstellingen

Ik ben niet geïnformeerd over de geannuleerde voorstelling, hoe kan dat?
We hebben de informatie van diegene die ticket(s) heeft gekocht én als deze (juist) aan ons is doorgegeven. We houden onze gasten op de hoogte via e-mail en deze pagina. Tickets besteld en toch geen mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar publiciteit@deruchte.nl en vermeld daarin jouw naam en ordernummer en we zullen contact met je opnemen.

3 – Theaterseizoen:

Komen er in het voorjaar van 2021 ook voorstelling bij?
Omdat we afhankelijk zijn van de maatregelen rondom het virus verwachten we voor de zomer geen voorstellingen meer te houden.

Wanneer presenteren jullie het nieuwe theaterprogramma 2021/2022?
We zullen het nieuwe theaterprogramma half juni, gezamenlijk met de meeste theaters in Nederland, presenteren. Dit programma wordt gevuld met verplaatste voorstellingen en nieuwe voorstellingen.

Moet ik een mondkapje dragen?
Sinds 1 december 2020 is het verplicht om in een openbare ruimte een mondkapje te dragen. Als je op een vaste zitplaats zit, mag het mondkapje af.

Twee voorstellingen per avond?
Dit seizoen zijn er vaak twee voorstellingen per avond ingepland, van circa 60 minuten. De eerste voorstelling begint om 19.00 uur en de andere om 21.00 uur. Je kunt enkel na afloop van de voorstelling van 21:00 uur ook nog, op basis van reservering, genieten van een naborrel in onze foyer. Na afloop van de voorstelling van 19:00 uur verzoeken wij je om de Ruchte te verlaten. Dit natuurlijk in verband met de veilige doorloop. Heb je de drankje(s) nog niet op? Dan mag je deze in onze foyer rustig opdrinken.

Zijn jullie ticketprijzen verhoogd?
In principe zijn onze theaterprijzen gelijk gebleven. Echter verkopen we dit veelal inclusief een drankarrangement voor 4 euro per persoon en per tafel voor 2 personen. Het drankarrangement is koffie of thee bij aankomst + 2 drankjes per persoon voor tijdens de voorstelling.

Ik zie dat jullie tickets verkopen per 2 personen, kan ik ook met 3 personen komen?
De opzet van de zaal bij voorstellingen is aangepast aan de corona-maatregelen, hierbij is het uitgangspunt: een gezellige sfeer met voldoende afstand. Je kunt hierom alleen een tafel per 2 personen bestellen. Meerdere personen aan tafel zijn vanwege de maatregelen niet toegestaan. Wil je bijvoorbeeld met 3 personen naar de voorstelling te gaan, dan dien je 2 tafels te bestellen.

Is het ook mogelijk om een tafel voor een voorstelling te bestellen zonder drankarrangement?
Voor alle voorstellingen van komend najaar verkopen wij enkel tickets inclusief een drankarrangement. Zo willen we jou een echt avondje uit bezorgen.

Hoe verloopt de theateravond?
30 minuten voor aanvang van de voorstelling gaan de deuren open. Wij verzoeken je om ruim op tijd te komen, zodat we op tijd kunnen beginnen. Indien je tickets inclusief een drankarrangement hebt dan krijg je bij entree een kopje koffie of thee en vervolgens serveren wij de door jou geselecteerde drankjes. Wij staan voor aanvang van de voorstelling voor je klaar, zodat je zonder zorgen van de voorstelling kunt genieten.

– Jassen en tassen dienen meegenomen te worden naar de zaal.
– Kom niet naar het theater als je ziekteverschijnselen hebt.

 

 

4 – Overige informatie:

  • We zorgen ervoor dat de algemene hygiënevoorschriften van het RIVM zoveel mogelijk worden nageleefd.
  • Iedereen wast zijn/haar handen met de desinfecterende zeep die bij de entree staat.

Kunnen we helpen?

info@deruchte.nl  –  WhatsApp met ons
Ma t/m vr 9.00 uur – 17.00 uur

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Sluiten