Onze voordeelpakketten:

Bestel nu, betaal later

Iets nieuws dit jaar! We willen flexibel blijven in deze onzekere periode en daarom introduceren wij het “Bestel nu – betaal later” principe. Je bestelt direct je gewenste aantal tickets en wij sturen je een betaalverzoek zodra we zeker weten dat de voorstelling door kan gaan. Noteer de voorstelling alvast in je agenda.

Hoe werkt het?

1: Selecteer jouw gewenste voorstelling op onze website.
2: Klik op ‘Bestellen’ en vul je naam, mailadres en het aantal tickets in.
3: Noteer de voorstelling in je agenda.
4: Uiterlijk 4 weken voorafgaand aan de voorstelling ontvang je een mail waar je jouw aanmelding kunt omzetten naar de gewenste tickets en na de betaling ontvang je jouw tickets in de mail.

Goed om te weten:

> Schrijf je voor iedere gewenste voorstelling apart in.
> Een aanmelding voor een voorstelling biedt geen garantie voor tickets. Hiervoor zijn we afhankelijk van hoeveel mensen er op dat moment in de theaterzaal mogen.
> Het kan eventueel zijn dat wij voor bepaalde voorstellingen meer aanmeldingen hebben ontvangen dan er plek is. In dit geval gaan wij de aanmeldingen afhandelen op volgorde van aanvraagmoment. Waarbij de voordeelpakkethouders voorrang krijgen.
> Heb je een voordeelpakket bij de Ruchte? Vul dan je mailadres en voordeelcode in welke gekoppeld is aan jouw voordeelpakket.
> Het kan zijn dat je voor enkele verplaatste voorstellingen wel direct kunt betalen en je tickets ontvangt.

Heb je nog een vraag? Bekijk eens onze ‘Veelgestelde vragen’ pagina:

Veelgestelde vragen

 

Voordeelpakkethouders?
Bij deze verkoopwijze is het wie het eerst komt, wie het eerst maalt en natuurlijk krijgen onze pakkethouders voorrang op het aanvragen van hun gewenste tickets. Wil jij ook genieten van deze voorrang? Bekijk dan nu onze voordeelpakketten:

Voordeelpakketten

 

Verhinderd of wil je afzien van je tickets?
Indien je jouw aanmelding niet meer om wilt zetten in toegangstickets, wil je dit zo snel mogelijk aan ons laten weten? Dan kunnen wij een andere bezoeker blij maken.

Heb je vragen?

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op

0493-44 11 44

Blijf sociaal Volg ons op social media

Mis niets en volg ons via Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Sluiten