de Ruchte & Kees
Word theatervriend en geniet van vele voordelen.

theaterprogramma


06-09-2014
Opening nieuwe tribune/ za. 06.09.14
De Ruchte heeft een inschuifbare tribune. Vanaf vandaag kunnen de bezoekers zich nestelen in het rode pluche om te genieten van alles wat zich op het Ruchte-podium afspeelt. Een moment om bij stil te staan. Tijdens de feestelijke opening is Karin Bloemen te gast.

12-09-2014
Kick-off 2014.2015/ divers/ vr. 12.09.14
De Ruchte trakteert! Vandaag start het nieuwe theaterseizoen. Dat vieren we! En hoe… We trakteren iedereen op een heerlijk gevarieerde avond, bomvol theater. U ziet drie voorproefjes van het nieuwe seizoen.

17-09-2014
Philomena/ film/ wo.17.09.14
Na het succes van de film The Queen komt regisseur Stephen Frears met een nieuw waargebeurd verhaal, verteld in de Britse film Philomena. Stephen Frears viel met zijn film in de prijzen tijdens het filmfestival in Venetië en slaagde erin om de Italiaanse filmjournalisten een traantje te doen laten.

20-09-2014
Drums United/ percussie/ za. 20.09.14
Spectaculair drums en percussie geweld door zeven toppercussionisten. Zij zijn afkomstig uit vier continenten: Afrika, Zuid-Amerika, Azië en Europa.

Cultuurkrant 2014.2015

Cultuurkrant 2014.2015

De nieuwe cultuurkrant met het programma van 2014.2015 is een feit. Bekijk snel het gevarieerde programma en nog veel meer!

volledig artikel

Feestelijke opening nieuwe tribune

Feestelijke opening nieuwe tribune

Na ruim anderhalf jaar voorbereiding is het eindelijk zo ver. De Ruchte krijgt een inschuifbare tribune. Karin Bloemen komt speciaal naar de Ruchte om de nieuwe langverwachte theatertribune officieel feestelijk te openen. Een moment om bij stil te staan.

volledig artikel

Arrangementen in de Ruchte

Arrangementen in de Ruchte

Zoals Shakespeare al zei: Eet, drink en wees vrolijk, het kan je laatste dag zijn. De Ruchte gaat dit voor u combineren. Van onze theatervoorstellingen word u vrolijk. Voor wat betreft eten en drinken bieden wij u lekkere arrangementen.

volledig artikel

bestel kaarten

Uw keuze al gemaakt? Bestel hier snel kaarten!

bestel direct

word vriend!

Bent u ook zo blij met het culturele aanbod van de Ruchte? Word dan theatervriend van de Ruchte en steun ons!

word theatervriend

arrangementen

Voor meer info over onze theaterarrangementen

klik hier

Sponsoren

volledig overzicht