de Ruchte & Ali

8 november 2014 in ons theater

theaterprogramma


31-10-2014
Richard Groenendijk/ cabaret/ vr. 31.10.14/ Uitverkocht!
Dit seizoen brengt hij zijn nieuwe show: 'Met de mantel der Liefde'. Met zijn vorige solovoorstelling won hij de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen.

01-11-2014
Ivo Niehe/ show/ za. 01.11.14
Met zijn show: 'Die avond in Parijs' neemt Ivo Niehe u wegens succes opnieuw mee naar de stad van de liefde, Parijs. Hier komt hij o.a. Carla Bruni, Charles Aznavour en Edith Piaf tegen, maar vooral ook zichzelf...

08-11-2014
Ali B/ cabaret/ za. 08.11.14
De belangrijkste verhalen uit zijn leven heeft Ali B. wel zo’n beetje verteld. Tenminste, dat dacht u. U kent hem slecht… Ali heeft nog veel geheim gehouden. Er zijn nu eenmaal dingen waar je niet makkelijk over praat, waar zelfs een knuffelmarokkaan met het hart op de tong zijn mond over houdt.

Voorstelling Carolien Borgers geannuleerd

Voorstelling Carolien Borgers geannuleerd

Helaas hebben wij de voorstelling van Carolien Borgers op vrijdag 7 november moeten annuleren.

volledig artikel

Arrangementen in de Ruchte

Arrangementen in de Ruchte

Zoals Shakespeare al zei: Eet, drink en wees vrolijk, het kan je laatste dag zijn. De Ruchte gaat dit voor u combineren. Van onze theatervoorstellingen word u vrolijk. Voor wat betreft eten en drinken bieden wij u lekkere arrangementen.

volledig artikel

Nieuw concept: Quiz Master

Nieuw concept: Quiz Master

Op dinsdag 11 november vindt er in onze foyer de eerste maandelijkse ‘Quiz Master’ plaats, georganiseerd in samenwerking met BOOM Events. Diverse teams zullen tegen elkaar strijden om de eer en mooie toepasselijke prijzen. Interesse? Lees meer...

volledig artikel

Voordeel met je Biebpas

Voordeel met je Biebpas

Op vertoon van je Biebpas aan de kassa van de Ruchte krijg je 20% korting op 1 kaartje voor de in dit artikel aangegeven voorstellingen. Dit geldt niet voor reeds gekochte kaartjes en is alleen geldig bij aankoop aan de theaterkassa.

volledig artikel

Opening nieuwe tribune

Opening nieuwe tribune

De Ruchte heeft een inschuifbare tribune. Deze geopend door Karin Bloemen. Zij schreef speciaal een lied voor deze bijzondere gelegenheid. Bekijk het hier.

volledig artikel

Cultuurkrant 2014.2015

Cultuurkrant 2014.2015

De nieuwe cultuurkrant met het programma van 2014.2015 is een feit. Bekijk snel het gevarieerde programma en nog veel meer!

volledig artikel

bestel kaarten

Uw keuze al gemaakt? Bestel hier snel kaarten!

bestel direct

word vriend!

Bent u ook zo blij met het culturele aanbod van de Ruchte? Word dan theatervriend van de Ruchte en steun ons!

word theatervriend

arrangementen

Voor meer info over onze theaterarrangementen

klik hier

Sponsoren

volledig overzicht