Suus zingt Toon

Op 16 januari 2015 in ons theater

theaterprogramma


23-11-2014
Woezel en Pip/ musical (2+)/ zo. 23.11.14 / 14.00 uur
In “Het Land van je Ogen Dicht” dromen alle vriendjes over... Sinter Woezel & Pietje Pip! Ze bezoeken de Tovertuin en nemen pakjes en pepernoten mee. Zou iedereen in de Tovertuin krijgen wat ze het liefste willen?

23-11-2014
Woezel en Pip/ musical (2+)/ zo. 23.11.14 / 16.00 uur
Extra voorstelling om 16.00 uur!! In “Het Land van je Ogen Dicht” dromen alle vriendjes over... Sinter Woezel & Pietje Pip! Ze bezoeken de Tovertuin en nemen pakjes en pepernoten mee. Zou iedereen in de Tovertuin krijgen wat ze het liefste willen?

26-11-2014
Huub Stapel/ MV² / wo. 26.11.14/ Uitverkocht!
Huub Stapel is terug met meer en nieuwe relatie en liefdestips. Over de liefde valt immers oneindig veel te zeggen. Huub ondervond het overal: de reacties op straat, zijn mailbox die na meer dan 360 speelbeurten nog steeds bleef overlopen.

28-11-2014
Entertainmentkoor Estrade / 28 & 29 nov
Toetti Froetti. Entertainmentkoor Estrade organiseert een gevarieerde avond met een keur aan artiesten. Zang wordt afgewisseld door verschillende vormen van muziek, dans en sport.

Arrangementen in de Ruchte

Arrangementen in de Ruchte

Maak uw avondje uit compleet met een heerlijk diner voorafgaand aan de voorstelling of een arrangement om lekker na te genieten.

volledig artikel

Groot succes: Quiz Master

Groot succes: Quiz Master

Op dinsdag 9 december vindt er in onze foyer de derde maandelijkse ‘Quiz Master’ plaats, georganiseerd in samenwerking met BOOM Events. Diverse teams zullen tegen elkaar strijden om de eer en mooie toepasselijke prijzen. Interesse? Lees meer...

volledig artikel

Voordeel met je Biebpas

Voordeel met je Biebpas

Op vertoon van je Biebpas aan de kassa van de Ruchte krijg je 20% korting op 1 kaartje voor de in dit artikel aangegeven voorstellingen. Dit geldt niet voor reeds gekochte kaartjes en is alleen geldig bij aankoop aan de theaterkassa.

volledig artikel

Opening nieuwe tribune

Opening nieuwe tribune

De Ruchte heeft een inschuifbare tribune. Deze geopend door Karin Bloemen. Zij schreef speciaal een lied voor deze bijzondere gelegenheid. Bekijk het hier.

volledig artikel

Cultuurkrant 2014.2015

Cultuurkrant 2014.2015

De nieuwe cultuurkrant met het programma van 2014.2015 is een feit. Bekijk snel het gevarieerde programma en nog veel meer!

volledig artikel

bestel kaarten

Uw keuze al gemaakt? Bestel hier snel kaarten!

bestel direct

word vriend!

Bent u ook zo blij met het culturele aanbod van de Ruchte? Word dan theatervriend van de Ruchte en steun ons!

word theatervriend

arrangementen

Voor meer info over onze theaterarrangementen

klik hier

Sponsoren

volledig overzicht