de Ruchte & Kees
Word theatervriend en geniet van vele voordelen.

theaterprogramma


17-09-2014
Philomena/ film/ wo.17.09.14
Na het succes van de film The Queen komt regisseur Stephen Frears met een nieuw waargebeurd verhaal, verteld in de Britse film Philomena. Stephen Frears viel met zijn film in de prijzen tijdens het filmfestival in Venetië en slaagde erin om de Italiaanse filmjournalisten een traantje te doen laten.

20-09-2014
Drums United/ percussie/ za. 20.09.14
Spectaculair drums en percussie geweld door zeven toppercussionisten. Zij zijn afkomstig uit vier continenten: Afrika, Zuid-Amerika, Azië en Europa.

27-09-2014
Duo-Cabaret/ cabaret/ za. 27.09.14
Twee voorstellingen in één. Geniet van: Brokstukken met hun show 'Heavy balls' en van: Kees van Amstel met zijn show 'Jong, Hip, Fris en andere Gruwelijkheden'.

04-10-2014
Opera Familia / opera en klassiek/ za. 04.10.14
Opera Familia maakte haar grote doorbraak in 2011 via het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Sopraan Belinda, mezzo-sopraan Carla en bariton Paul ontroerden het publiek met hun prachtige stemmen en schitterende uitstraling.

Opening nieuwe tribune

Opening nieuwe tribune

De Ruchte heeft een inschuifbare tribune. Vorige week zaterdag werd deze geopend door Karin Bloemen. Zij schreef speciaal een lied voor deze bijzondere gelegenheid.

volledig artikel

Cultuurkrant 2014.2015

Cultuurkrant 2014.2015

De nieuwe cultuurkrant met het programma van 2014.2015 is een feit. Bekijk snel het gevarieerde programma en nog veel meer!

volledig artikel

Arrangementen in de Ruchte

Arrangementen in de Ruchte

Zoals Shakespeare al zei: Eet, drink en wees vrolijk, het kan je laatste dag zijn. De Ruchte gaat dit voor u combineren. Van onze theatervoorstellingen word u vrolijk. Voor wat betreft eten en drinken bieden wij u lekkere arrangementen.

volledig artikel

bestel kaarten

Uw keuze al gemaakt? Bestel hier snel kaarten!

bestel direct

word vriend!

Bent u ook zo blij met het culturele aanbod van de Ruchte? Word dan theatervriend van de Ruchte en steun ons!

word theatervriend

arrangementen

Voor meer info over onze theaterarrangementen

klik hier

Sponsoren

volledig overzicht